Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Kontakt mig i dag

Behandling af bl.a. chok og traume i kroppen

Har du været ude for en ulykke? Har du været udsat for vold eller anden form for fysisk eller psykisk overgreb? Lider du af tilknytningsproblemer? Har du et traume i kroppen? Har du svært ved at være sammen med andre mennesker i længere tid? Bliver du nemt vred eller hurtigt ked af det?

Symptomerne på chok eller traume kan være mange, men heldigvis er der gode muligheder for at komme ud på den anden side og få livslysten og livskvaliteten tilbage. Jeg har mange års erfaring med traumebehandling og har hjulpet mennesker med både psykiske og fysiske traumer gennem en kombination af samtale og neuroaffektiv terapi - send mig en SMS på 20 22 75 71 for at aftale en tid eller udfyld kontaktformularen, så finder vi en behandlingsform, der passer dig.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Fysiske traumer og chok

Et fysisk traume opstår ved en alvorlig beskadigelse af kroppen og kommer typisk som følge af et alvorligt trafikuheld, et fald eller slag. Fysiske traumer kan også opstå som følge af tilfældig eller systematisk vold, kærestevold eller voldtægt.

Et traume sidder i kroppen og kan vise sig på mange forskellige måder, med både fysiske og psykiske symptomer. Det kan være, du oplever fysiske symptomer som smerte, hovedpine eller træthed. Det kan også være, du føler en ubestemmelig vrede, uro eller har koncentrationsbesvær. Symptomerne kan være meget forskellige, men heldigvis er der en vej ud.

Psykiske traumer

Traumer kan også være psykiske og følelsesmæssige beskadigelser. Psykiske traumer skyldes oftest en ekstremt ubehagelig eller chokerende situation, som for eksempel voldtægt, kæresteproblemer eller en nær persons pludselige død. Adskillelse, svigt og skilsmisse kan også give psykiske traumer.

Psykiske traumer kan også vise sig med både fysiske og psykiske symptomer. Det kan være uforklarlige smerter, hovedpine eller en ubestemmelig træthed. Det kan også være, du føler dig vred, har uro i kroppen eller har koncentrationsbesvær eller svært ved at knytte dig til andre.

Tilknytningstraumer

Har du svært ved at knytte dig til andre, lider du måske af det man kalder et tilknytningstraume. Et tilknytningstraume kan ofte føres tilbage til, at du tidligere i din barndom har oplevet et problematisk forhold til dine forældre. Du har måske oplevet vold, misbrug eller overgreb - eller du har måske haft en forælder, der var psykisk i ubalance, så du har følt utryghed eller svigt. Det kan også være, at du har fået for lidt kontakt og ikke i tilstrækkelig grad blevet set og hørt.

For mange af mine tidligere klienter, har det betydet meget at forstå og håndtere deres følelser, så de ikke bliver overvældet eller styret af dem. Gennem mine behandlinger, har de fundet tilbage til deres ressourcer, mening og retning i livet, så de igen kan handle og skabe det liv, der giver mening for dem.

Det er min erfaring, at et traume sidder i kroppen, og at det at arbejde med krop og nervesystem - samtidig med de terapeutiske samtaler, meget ofte er den bedste vej til bedring.

Min måde at arbejde på

Når jeg arbejder med mennesker, der har et traume i kroppen eller har været udsat for noget, der har givet dem et psykisk traume, kombinerer jeg samtale og neuroaffektiv terapi. Det er en effektiv form for traumebehandling, som hjælper rigtig mange mennesker til at få det bedre.

Ingrid Aller
Eksam. psykoterapeut

Jeg er eksamineret psykoterapeut fra EFT Instituttet i København. Jeg har klinik centralt i København og yder terapeutisk støtte til dig, der kæmper for at klare det daglige liv.

Brug kontaktformularen eller send en SMS for at aftale en tid

20 22 75 71 Skriv besked

Eksamineret psykoterapeut

Newline
Newline

Jeg samarbejder med

Klinik i København

Klinik i København