Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Kontakt mig i dag

Behandling af angst og depression

Lider du af angst eller depression? Hæmmer det dig i din hverdag, at du føler dig trist til mode eller har svært ved at føle noget? Går du rundt med en konstant frygt for, hvornår det næste angstanfald sætter ind eller mærker du en lettere eller konstant uro og nervøsitet i kroppen?

Psykoterapi og neuroaffektiv terapi er en effektiv behandling af angst og depression. Jeg har god erfaring med at behandle både depression og angst med en kombination af den psykoterapeutiske samtale og fokus på, at mange irrationelle følelser gemmer sig i vores krop og nervesystem.

Send mig en SMS på 20 22 75 71 for at aftale en tid eller udfyld min kontaktformular, så finder vi i fællesskab en behandlingsform, der fungerer for dig.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Depression

Symptomer på depression

Hvis du føler dig ked af det, træt og trist til mode eller har svært ved at føle noget overhovedet, kan det være tegn på depression. En depression kan føles som om, at følelserne er lammede. Energien er helt væk, og det er svært eller helt uoverskueligt at tage sig sammen til noget. Måske har du skyldfølelse og selvbebrejdelse over ikke at slå til eller over ting, du har gjort forkert.

Nætterne kan være hårde, hvis du ikke kan sove - det kan også være du sover hele tiden. Depression rammer rigtig mange af os.

Behandling af depression

En depression kan vise sig på mange forskellige måder og er forskellig fra person til person. Det betyder, at der ikke findes en behandling, der virker på alle. Man er med andre ord nødt til at se behandlingen af depressioner som en individuel sag. Det, der virker for den ene, hjælper ikke nødvendigvis den anden.

Idet jeg behandler med en kombination af flere forskellige terapeutiske metoder, kan jeg næsten altid finde en behandlingsform, der virker for dig. Sammen får vi dig ud af din tristhed og modløshed, så du igen får mere livslyst og kan gøre de ting, du gerne vil.

Angst

Symptomer på angst

Angst er en tilstand, der rammer rigtig mange - over 20 % af alle danskere har på et eller andet tidspunkt i deres liv været ramt af angst.

Angst er en uro i kroppen, der viser sig ved bl.a. hjertebanken, sitren i fingrer og krop - det føles som om noget farligt er på vej, men du kan ikke finde ud ad, hvad det er, så du er på vagt og din krop er i alarmtilstand. For mange betyder det, at de begynder at undgå ting i livet - undgå socialt samvær, større menneskemængder, særlige steder og situationer. Selvom angsten måske ikke er der så tit, begynder det at fylde, hvornår den kommer.

Behandling af angst

Angstbehandling kan gøres på mange forskellige måder, og en effektiv metode er brug af kognitiv terapi og neuroeffektiv terapi. Jeg behandler for angst med en kombination af samtale og neuroaffektiv terapi, da det er min erfaring, at det at arbejde med krop og nervesystem, er den bedste og mest effektive vej til bedring.

Ingrid Aller
Eksam. psykoterapeut

Jeg er eksamineret psykoterapeut fra EFT Instituttet i København. Jeg har klinik centralt i København og yder terapeutisk støtte til dig, der kæmper for at klare det daglige liv.

Brug kontaktformularen eller send en SMS for at aftale en tid

20 22 75 71 Skriv besked

Eksamineret psykoterapeut

Newline
Newline

Jeg samarbejder med

Klinik i København

Klinik i København