Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Kontakt mig i dag

Få hjælp til ensomhed

Føler du tomhed og isolation, også når der er andre til stede? Har du ofte en følelse af ensomhed, men kan ikke sige hvorfor? Har du svært ved at skabe nære relationer?

Jeg har hjulpet mennesker med ensomhed og relationsproblemer med stor succes. Jeg vil også gerne hjælpe dig med dine udfordringer, så send mig en besked på 20 22 75 71 og lad os få en snak.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Hvorfor føler man sig ensom?

Når man er ensom, savner man noget eller nogen. Du kan føle dig ensom, når du er alene, men du kan også føle dig meget ensom, selvom du er sammen med andre. Ensomhed er et spørgsmål om, hvorvidt man føler sig forbundet med nogen, og om man har en kontakt til dem, man føler sig forbundet med. For at kunne føle sig forbundet, skal man have kontakt med sig selv. Man skal kunne mærke og føle hvem man er og hvad man har behov for.

Ensomhed er en følelse, der hverken gør dig forkert eller mindre værd i forhold til andre - selvom det kan føles sådan. Samtidig er det en følelse, der kan være svær at slippe af med, for ofte ved man ikke, hvor følelsen kommer fra.

Kan ensomhed behandles?

Ensomhed er som sagt en følelse - og følelsesmæssige tilstande er ofte svære at sætte ord på, og dermed svære at behandle. Det kan dog lade sig gøre at få hjælp til ensomhed ved bl.a. at arbejde med det ubevidste og sætte fokus på, at vores krop og nervesystem husker. Ved at udvikle en sund kontakt og forbindelse til dig selv bliver følelsen af ensomhed mindre.

Jeg har igennem mange år med stor succes hjulpet mennesker med at komme af med følelsen af ensomhed og blive bedre til de nære relationer ved at arbejde med kroppen og nervesystemet i en kombination med terapeutiske samtaler.

Det er min erfaring, at arbejdet med kroppen heler svære og ordløse følelsesmæssige tilstande. Det at arbejde med kroppen i kombination med terapeutiske samtaler er efter min erfaring en rigtig god og effektiv vej til et liv med mere selvværd og større livskvalitet.

20 års erfaring med at hjælpe mennesker

Jeg har brugt mere end 20 år af mit liv på at hjælpe mennesker med at håndtere og bearbejde svære følelser. Det er bl.a. på den baggrund, at jeg tilbyder hjælp til ensomhed og hjælper dig med at få det bedre både i dig selv og i dine relationer.

Ingrid Aller
Eksam. psykoterapeut

Jeg er eksamineret psykoterapeut fra EFT Instituttet i København. Jeg har klinik centralt i København og yder terapeutisk støtte til dig, der kæmper for at klare det daglige liv.

Brug kontaktformularen eller send en SMS for at aftale en tid

20 22 75 71 Skriv besked

Eksamineret psykoterapeut

Newline
Newline

Jeg samarbejder med

Klinik i København

Klinik i København