Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Kontakt mig i dag

Søvnløshed - hjælp og behandling

Ligger du og vender og drejer dig, hver nat? Har du problemer med at falde i søvn? Myldrer tankerne rundt i hovedet på dig, når du lægger det på puden for at sove? Har du uro i kroppen og kan ikke falde til ro? Så vil du have gavn af søvnløshed behandling.

Søvnløshed og søvnproblemer kan være invaliderende, for en god nats søvn er rigtig vigtig, for at vi som mennesker kan fungere i hverdagen. Jeg tror på, at kilden til søvnløshed ofte skal findes i det ubevidste og ordløse og har hjulpet mange med søvnproblemer ved at sætte fokus på krop og nervesystem - send mig en besked på 20 22 75 71 eller udfyld kontaktformularen og hør mere om min behandling og få hjælp til din søvnløshed.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Hvad skyldes søvnproblemer?

Årsagerne til søvnproblemer kan være af både fysisk og psykisk karakter. Ofte kan man være heldig at finde en logisk årsag til et dårligt søvnmønster. Nogle mennesker sover eksempelvis dårligt, fordi de lider af søvnapnø eller fordi de har et stort indtag af koffein eller har natarbejde.

Ud over de fysiske og mere logiske årsager til søvnløshed og dårlig søvn, kan man også have problemer med at sove og finde ro i forbindelse med stress, depression og angst. Søvnproblemer kan også opstå i forbindelse med ensomhed eller traume. I disse tilfælde kan det være rigtig svært at finde den rigtige behandling og få den rette hjælp til at sove bedre.

Min behandling ved søvnløshed

I de tilfælde hvor der ikke er en logisk årsag til dine søvnproblemer, eller hvor din søvnløshed skyldes stress, tanker, depression eller angst, så kan det være en rigtig god ide at arbejde med det ubevidste og ordløse og se på, hvad din krop og nervesystem fortæller om dig og dit liv.

Terapeutiske samtaler

Det er min erfaring, at de ordløse tilstande ofte sidder i kroppen. Det vil med andre ord sige, at det at arbejde med krop og nervesystem sammen med terapeutiske samtaler er en rigtig god vej til bedring.

Når vi bruger kombinationen af samtale og arbejdet med krop og nervesystem som terapi og søvnløshed behandling, kan vi begynde at nærme os nogle af årsagerne til, hvorfor du eksempelvis har svært ved at falde i søvn. Leder du efter redskaber til at tackle din søvnløshed og hjælp til at finde frem til eventuelt dybereliggende årsager til, hvorfor du har svært ved at sove?

Så send mig en SMS på 20 22 75 71 eller udfyld kontaktformularen og lad os få en snak om dine søvnproblemer.

Ingrid Aller
Eksam. psykoterapeut

Jeg er eksamineret psykoterapeut fra EFT Instituttet i København. Jeg har klinik centralt i København og yder terapeutisk støtte til dig, der kæmper for at klare det daglige liv.

Brug kontaktformularen eller send en SMS for at aftale en tid

20 22 75 71 Skriv besked

Eksamineret psykoterapeut

Newline
Newline

Jeg samarbejder med

Klinik i København

Klinik i København