Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Kontakt mig i dag

Vredeshåndtering

Farer du op som en trold af en æske uden grund? Har du svært ved håndtering af vrede? Føler du til tider afmagt og irritation uden at vide hvorfor og hvad du skal gøre ved det?

Jeg har igennem mange år hjulpet mennesker med problemer med at håndtere vrede, afmagt, irritation og aggressivitet med stor succes. Jeg vil også meget gerne hjælpe dig, så send mig en besked på 20 22 75 71 eller via kontaktformularen og lad os tage en snak om dine udfordringer.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Hvad skyldes ukontrollabel vrede?

Når du har det svært, går det ofte ud over selvværd og relationer - det kan resultere i irritation og en følelse af afmagt, som er svær at styre. I yderste konsekvens kan din ubestemmelige irritation og vrede ende i vold mod fremmede eller i værste fald mod personer, du holder af.

Ukontrollabel vrede kan skyldes mange faktorer og have mange årsager, men ofte skal kilden søges i barndommen. Du har måske i din tidlige barndom oplevet et problematisk forhold til en af dine forældre. Du har måske været udsat for vold, misbrug eller overgreb - eller du har haft en forælder, der var psykisk i ubalance, alkoholiker eller misbruger, og som har fået dig til at føle dig utryg og svigtet. Eller du har fået for lidt kontakt og følt for meget ensomhed.

Redskaber og metoder til at få det bedre

Sammen arbejder vi på, at du ved hjælp af effektive redskaber til håndtering af vrede får det bedre. I vores forløb sammen taler vi bl.a. om vredeshåndtering og om, hvad der kan ligge til grund for følelser som irritation, vrede og afmagt.

Hvordan kan umotiveret vrede behandles?

Følelsesmæssige tilstande er ofte ordløse, og det er svært at se, hvad de bliver udløst af. Din vrede, afmagt og irritation opstår uden grund - og bagefter føler du dig måske ked af det, trist eller angst uden at vide hvorfor…

Det er min erfaring gennem mine 20 år med udvikling af mennesker, at mange ordløse tilstande ofte sidder i kroppen. Det vil sige, at det at arbejde med kroppen og nervesystemet - samtidig med de terapeutiske samtaler - er en rigtig god vej til bedring.

Arbejdet med kroppen heler de svære og ordløse følelsesmæssige tilstande, så du igen kan holde ud at være i din egen krop og forstå dig selv.

Send mig en SMS på 20 22 75 71 eller via min kontaktformular og lad os få en snak om dine udfordringer.

Ingrid Aller
Eksam. psykoterapeut

Jeg er eksamineret psykoterapeut fra EFT Instituttet i København. Jeg har klinik centralt i København og yder terapeutisk støtte til dig, der kæmper for at klare det daglige liv.

Brug kontaktformularen eller send en SMS for at aftale en tid

20 22 75 71 Skriv besked

Eksamineret psykoterapeut

Newline
Newline

Jeg samarbejder med

Klinik i København

Klinik i København